Vastgoedbeheer

Uw zoekresultaten

Vastgoedbeheer

Een kernactiviteit van Ventus Vastgoed is het beheer van woningen en vastgoed(portefeuilles) van particuliere eigenaren en institutionele beleggers. Goed beheer van vastgoed is van essentieel belang voor het huurgenot maar ook voor de (beleggings)waarde van het object. Voldoende redenen om vastgoedbeheer serieus te nemen en uit te besteden aan een multidisciplinaire vastgoedbeheerder als Ventus Vastgoed.

Het vastgoedbeheer is onder te verdelen in de volgende onderdelen:

  • Commercieel beheer: het totaal van maatregelen gericht op het voor de opdrachtgever bereiken van een optimaal vastgoedrendement alsmede een maximaal verkoopresultaat van het vastgoedobject;
  • Administratief beheer: alle administratieve werkzaamheden ten behoeve van het gebruik en onderhoud van het vastgoedobject;
  • Technisch beheer: het voortdurend in een goede staat houden van alle bouwkundige (installatie)technische en infrastructurele onderdelen van het vastgoedobject.

Ventus Vastgoed is een gerenommeerde vastgoedbeheerder met een jarenlange ervaring in het beheer van vastgoed. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en expertise en ervaar onze professionele en vooral betrokken werkwijze!

Vergelijk objecten