De Ventus filosofie

Uw zoekresultaten

De Ventus filosofie

Helder inzicht

Ventus Vastgoed streeft ernaar om door middel van een transparante werkwijze een duurzame relatie met o.a. opdrachtgevers, bestuurders, makelaars, huurders, onderhoudsbedrijven en anderen op te bouwen en te onderhouden. Wij zijn van mening dat gebaseerd op gelijkwaardigheid, vertrouwen, wederzijds respect, investeringen in duurzame kwaliteit van relaties, objecten en omgeving voortdurend renderen!

Professionele aanpak

Ventus Vastgoed houdt zich niet actief bezig met koop en verkoop.​

Optimale betrokkenheid

We zijn van mening dat een optimale betrokkenheid een kernvoorwaarde is voor goed beheer. Wij beheren uw vastgoed / VvE alsof we zelf eigenaar zijn. Met inkomsten en uitgaven, welke uitsluitend via bankrekeningen van VvE’s en opdrachtgevers plaatsvinden, gaan we om alsof het onze eigen portemonnee betreft. In voorkomende gevallen schakelen we direct betrokken incassobureaus en gerechtsdeurwaarderskantoren in ten behoeve van incasso opdrachten en specifieke juridische ondersteuning.

Onafhankelijkheid

Ventus Vastgoed heeft geen enkele relatie met makelaars en / of andere toeleveranciers. Het beheer voeren we geheel autonoom uit. Dit betekent dat wij bij overname van (VvE) beheer, bij gebleken geschiktheid en een juiste prijs / kwaliteit verhouding, gebruik blijven maken van de leveringen en diensten van de bestaande contractspartijen.

Optimale bereikbaarheid

Via de moderne communicatiemiddelen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via een speciaal storingsnummer. Hierdoor zijn wij voor een ieder ten allen tijde bereikbaar en is snelle en accurate actie gegarandeerd!

Lokaal netwerk

Uit ons netwerk hebben we een aantal kwalitatief uitstekende onderhoudsbedrijven geselecteerd met wie we al jarenlang goede contacten onderhouden. Afhankelijk van de locatie van het object kunnen we voor lokale expertise kiezen. Uiteraard is het aan de opdrachtgever om de specifieke aannemers aan te wijzen, maar indien gewenst kunnen wij u op basis van onze expertise hierin adviseren.

Communicatie

Als VvE bestuurder / vastgoedeigenaar krijgt u een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Aan elk object wordt een breed ter zake kundig persoon toegewezen.

Vergelijk objecten