Uitgebreid zoeken
Uw zoekresultaten

Heino, Twentseweg 30

€ 990 p /m

 

Bent u op zoek naar een  huurwoning in het buitengebied? In de omgeving van Heino bieden wij per 1 maart 2020 een prachtig gelegen woning voor verhuur aan.

Indeling begane grond: een bijkeuken met grote vrieskist, een ruime keuken voorzien van alle gemakken, een ruime woonkamer met een gezellige gaskachel en een prachtig uitzicht over de weilanden. Een ruime slaapkamer, een luxe badkamer met ligbad en separate douche en een toilet zijn tevens op de begane grond te vinden. De benedenverdieping is in de keuken, bijkeuken, badkamer en gang  voorzien van vloerverwarming, in de woonkamer en slaapkamer is er centrale verwarming. Via een vaste trap komt u op de bovenverdieping waar zich een tweede slaapkamer met vaste kasten bevindt. Op de voorzolder is veel ruimte voor opslag.

Bij het gehuurde hoort een berging welke van buitenaf te bereiken is. Tegen een meerprijs kan er een garagebox beschikbaar worden gesteld. Ook kunt u gebruik maken van uw eigen oprijlaan naar de woning.

Naast de prachtige uitzichten kunt u ook genieten in de ruime tuin die rondom de woning te vinden is. Van de huurder wordt wel verwacht dat deze tuin goed onderhouden wordt.

Er worden een aantal voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor deze woning.
Een van de voorwaarden zal zijn dat het inkomen in overeenstemming dient te zijn met de huurprijs. Uw inkomen dient 3 x de huurprijs te zijn. Er dient een vast inkomen te zijn. Hier zal de inschrijving op beoordeeld worden.

Adres: Twentseweg 30
Stad:
Provincie:
Postcode: 8141 MA
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Object ID : 378
Prijs: € 990 p /m
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Voorschot service- en stookkosten: Not Available
Borg: 1 bruto maandhuur
Minimale huurperiode: minimaal 1 jaar
Extra bijzonderheden: GWE zijn voor rekening van huurder, de kosten van internet en TV zijn bij de huurprijs inbegrepen
Extra's
Ligbad
Vrij uitzicht
Voorzieningen
Achtertuin
Berging
Centrale verwarming
Vloerverwarming

Neem contact met mij op

Een rondleiding plannen?

Vergelijk objecten

Odette van der Vegte