€995,00 p/m

Maurik, Doejenburg 202-I VERHUURD

Naar contactformulier

Multifunctionele bedrijfs-/kantoor-/opslag-/showroomunit van 202 m²

Recent is op Bedrijventerrein Doejenburg te Maurik Bedrijfsverzamelcomplex Doejenburg opgeleverd.
Door de multifunctionaliteit en metrages is de unit zeer geschikt voor een kleinschalig bedrijf.

HUURPRIJS:
€ 995,= per maand excl. BTW

BVC Doejenburg is gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor een zeer representatief en duurzaam geheel is ontstaan.

De begane grondvloer is monoliet afgewerkt en belastbaar tot 1.000 kg/m². De verdiepingsvloer is belastbaar tot 500 kg/m² en is uitermate geschikt als opslag- of kantoorruimte. Indien gewenst is het mogelijk in overleg met de ontwikkelaar voor een gedeeltelijke verdiepingsvloer te kiezen. Met name voor bedrijven die actief zijn in de op- of overslag met een grote magazijnbehoefte biedt deze mogelijkheid grote voordelen.

De kozijnen zijn uitgevoerd in dekkend gelakt hardhout, de buitendeur is van hardhout en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse SKG**.

BUITENTERREIN:
Het buitenterrein is bestraat en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals riolering en kolken t.b.v. afvoer van regenwater.
Parkeren is mogelijk op het mandelig buitenterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU BIJ HUUR:
Het opleveringsniveau, de huurprijs en duur van de overeenkomst zijn bespreekbaar.

LOCATIE:
Het object is gelegen op Bedrijventerrein Doejenburg te Eck en Wiel in de gemeente Buren. Bedrijventerrein Doejenburg is gelegen aan de N320, met de plaatsen Tiel, Geldermalsen en Culemborg op korte afstand. Buren is een centraal in het land gelegen gemeente en maakt onderdeel uit van de Betuwe, met 25.600 inwoners strekt zich uit van de buurgemeenten Neder-Betuwe / Echteld tot Geldermalsen / Culemborg, met als bovengrens de rivier de Nederrijn / Lek en als ondergrens de autosnelweg A15.

Not the a in ONE. The beautifully. It’s am indian pharmacy the would like of

Deel dit met je vrienden

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail